"Никога не сваляй маската."
"Никога не сваляй маската."

За автора

Ако има някой, който погрешка е попаднал тук и не ме познава, ами казвам се Мартин, накратко ме наричат Марто. На 27 години съм и съм родом от Пазарджик. В момента живея и работя като софтуерен инженер в София и същевременно все още съм студент в СУ “Св. Климент Охридски”, магистър, специалност “Защита на информацията”, със завършен бакалавър “Софтуерно инженерство”.

През свободното си време обичам да излизам с приятели, да играя билярд, боулинг, вече по-рядко тенис (нещо, което трябва да поправя), белот, да пътувам, когато имам възможност. Напоследък рядко играя каквото и да е, но ми се случва от време на време (PS4 FTW!). Ревюта пиша абсолютно доброволно, без да имам каквато и да е полза (финансова) от тях, просто защото ми доставя удоволствие да споделям мнението си за някой филм с вас, особено ако е някоя продукция, която изключително много ми е / не ми е харесала.

Ако имате някакви други въпроси или ви е интересно да знаете нещо повече, не се колебайте да ми пишете или под някоя публикация, или директно през формата. Ще се радвам да си поговорим. 🙂